YOUR LITTLE BLACK BOOK: Brut de Mer – Amsterdam


Brut de Mer Amsterdam: oesters en bubbels in de Pijp

Brut de Mer Amsterdam

Houd jij van vis? Ga dan naar Brut de Mer in Amsterdam!

Ben jij gek op oesters en bubbels? Dan moet je bij Brut de Mer in Amsterdam zijn! Deze nieuwe hotspots op het Gerard Douplein is in april open gegaan en wordt nu al druk bezocht. En… heb ik het goed dat dit de eerste seafood bar in De Pijp is? Ja toch? Leuk!

Bij Brut de Mer vind je een aantal grote oestermanden met La Gauloise oesters, Zeeuwe Platte en Gillardeau. Volop keuze dus! Nu moet ik je eerder bekennen dat ik niet weet wat het verschil is omdat ik niet zo vaak oesters eet. Maar, bij Brut de Mer weten ze natuurlijk precies te vertellen welke jij waarschijnlijk het lekkerst gaat vinden!

Geen zin in oesters maar wel in vis? Op de menukaart staat wisselende vis en fruit de mer gerechten

Brut de Mer AmsterdamBrut de Mer Amsterdam

Brut de Mer Amsterdam

Adres: Gerard Douplein 8, Amsterdam
Buurt: Amsterdam De Pijp
Website: check de Facebookpagina!

+ There are no comments

Add yours